perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pajunkissapääsiäinen ja retroreippailua

Jooh, otsikon kanssa taas joku aivopieru... Noh, miten teidän pääsiäinen on alkanut? Tänään ei kyllä minusta tunnu yhtään pitkäperjantailta, aurinkokin paistaa tuollalailla komeasti... Eilen värkkäilin tämän vuoden toiset pääsiäiskynnet, nimittäin PAJUNKISSOJA! Kynsille pääsi siis Miss Selenen pirtsakankeltainen 218 sekä Gina Tricot'n 104 Pump the Breaks joka on edelleen paras oranssi. Siinä on ihanaa oranssinkultaista shimmeriä ja ihan täydellinen levittyvyys ja peittävyys!


Mustat viivat ja palleroiset tein Kiss Nail artin mustalla, joka oman kokoemukseni mukaan säilyy kerralla paljon käyttökelpoisempana kuin vastaavan valkoinen, joka alkaa jo muutaman minuutin käyttelyn jälkeen jankkiutua siveltimeen. En tiedä pitäisikö minun hommata ohenninta jotta saisin valkoisen toimimaan paremmin...? Valkoinen on Kissin valkoisesta, dotting toolin korvikkeella tehty.


Ihan Shimmer tuo GTn Pump the Breaks...


Ja lopuksi hieman pitkäperjantain pukimia. Äitimamma oli heittämässä tuota paitaa pois kun nyysin sen takaisin elävien kirjoihin. En tiedä miltä aikakaudelta se on, mutta vanha sen voin sanoa. Vyö on Jaakon siskolta, Jonulta ostettu. Ja ooh huomaatteko, kulmakarvani näkyvät tuossa kuvassa? Jooh, kokeilin värjätä niitä ripsien- ja kulmien kestovärjäyssetillä jonka äidiltä sain lainaan ja nyt minun kulmahaituvani näkyvät edes vähän! olen itse ihan tyytyväinen. Värinä oli ruskea, etten mitään mustia kuitenkaan värjännyt :DD

4 kommenttia:

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!