keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kovikset muuttaa

Jjjep, eli viime viikolla työpaikkani toimisto muutti ja minähän siellä heiluin sitten joka paikassa. Koska olen toimistoharjoittelija, minua käskettiin vähän väliä sinne ja tänne tekemään sekalaisia hommia, ja sehän sopi minulle! (Itse asiassa jos saan myöntää, erilaisten pikkuhommien teko on mielestäni mukavampaa kuin kirjanpito... :D)

Joten, hyvästi kynnet. Olen yrittänyt suojella niitä, mutta aina välillä joku niistä otti damagea... tässä kuitenkin viime viikolta kuvia kynsistä, ja olen edelleen pahoillani etten ole silloin postaillut pahemmin mitään...


Kuten näette, en ole ollut mitenkään kovin luova... enkä viitseliäs, kynsinauhat on täysin putsaamatta. Sori. :D Muttah, puollustuksekseni on sanottava (ja tämä koskee myös kuvien laatua) olen ollut rättipoikki ja lakannut/kuvannut/ideoinut melkeinpä keskellä yötä. Tässä siis yksinkertaisesti O.P.In Lady in Black ja sateenkaaririvi strasseja. Anteeksi salamalliset kuvat. Yö nääs.


Nämä kuvat on otettu muuton tiimellyksessä, huomaatte jo ikävästi lohjenneen lakan... tähän tuli idea viikonloppuna katsotusta elokuvasta nimeltä Pilvikartasto. Kävimme lauantaina viettämässä Jaakko-murusen kanssa omaa ystävänpäiväämme koska virallinen ystävänpäivä meni tänä vuonna hiippaillen ohi niin ettei mukaan kerennyt. Kävimme syömässä Pancho Villa-nimisessä meksikolaisessa ravintolassa ja sitten elokuviin. Tarkoitus oli katsoa Hannu ja Kerttu - Noitajahti muttah sepäs tulikin vasta Keskiviikkona... Joten valitsimme randomisti sinä iltana vielä pyörivistä elokuvista jonkun.

Traileriin pääset TÄSTÄ.

Elokuva oli jotain, mitä ei luultavasti koskaan (no me ainakaan) tullut katsomaan tai edes vuokraamaan, mutta onneksi katsoimme, sillä se oli MAHTAVA! Niin mahtava että aiomme sen roposillamme ostaa DVDlle kun se ilmestyy. Siinä oli mahtavia näyttelijöitä, Tom Hanks, Susan Sarandon ja monta muuta hyvää, ja jokaisella oli vähintään 5-6 roolia. suosittelen kaikille :)

Ai nuo kynnetkö sitten? Noh, sen verran voinen spoilata elokuvaa, että tulevaisuuden Neon Soulissa asuva tarjooja (tarjoilija) Sonmi-niminen keinotekoisesti tuotettu tyttö, joka muuttaa elämänsä suuntaa. kaikilla tarjoojilla kyseisessä ravintolassa oli tuollaiset kynnet, ja minä tietenkin kynsi-ihmisenä kiinnitin heti huomioni - niin pienessä osassa kuin ne näkyivätkin. Noissa käytin kahta Kreikasta ostettua randomlakkaa sekä kärjissä O.P.In Die Another Day, jonka sain jouluna perheeltäni lahjaksi :)


Sitten vähän korjailin niitä ja innostuin hieman enemmänkin... päälle pääsi vielä Viva la Divan viherävä glitterlakka.

Että sellaista tällä kertaa.

Mitä mieltä olette kollaasikuvista? Hyvä vai huono idea?

1 kommentti:

  1. VOIH! Meinattiin mennä jannen kanssa kattoon sitä leffaa vaan ei menty :O Ehkä jaksan oottaa että se tulis dvd:lle,--> TAHTOO NÄHDÄ SEN :D

    VastaaPoista

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!