tiistai 12. maaliskuuta 2013

Poissaoleiluni D:

Hei kaikki. Olen ollut jonkin aikaa poissa, anteeksi kovasti siitä. Kynsille ei ole ollut aikaa, eikä tekstiä ole muutenkaan syntynyt kovinkaan paljoa. Tähän on syynsä, jotka saattavat jatkua vielä jonkin aikaa. Salaisuuksiahan ne eivät ole, ja Te, rakkaat lukijani olette tietenkin suuri osasyy jonka takia ylipäätään blogia kirjoitan. Siksipä hieman selvennystä asiaan;

Olen töissä kotikaupunkini suurimmalla asuntoja vuokraavalla firmalla. Koska firmamme on tässä jokunen aika sitten remontoinut vanhan, omistamansa kerrostalon keskusta-alueella niin, että alimmat kerrokset on toimistotiloja, olemme muuttaneet toimiston sijainnin kyseiseen taloon. Koska minä olen vähän tällainen jokapaikan täti, on minulle muuton aikana annettu erilaisia sekatyötehtäviä. Jännien, normaalista poikkeavien työpäivien lisäksi olen tehnyt yhtä tilaustyötä, josta näette kuvaa myöhemmin, opiskellut sen minkä jaksanut ja tehnyt yliopistohaun ennakkotehtäviä pariin eri kouluun. Yksinkertaisesti siis paljon tekemistä, vähän aikaa.

Kynsille ei siis ole oikein ollut aikaa ja muutto on ollut armoton näille naputtimille.

Lisäksi olen huomannut itsessäni lieviä ostomanian piirteitä, joten kukkaronnyörit avautuvat tästedespäin ainoastaan ruualle ja tarvetavaroille (eli jollekkin mitä OIKEASTI tarvitsen), niillekkin mielellään mahdollisimman vähän. Ei siis vaatteita, koruja, kenkiä, uusia lakkoja. PITKÄÄN aikaan.

Voin keksiä kaikenlaisia teemapostauksia, jos Te rakkaat lukijani sitä haluatte. Ja oikeastaan taidan keksiä vaikkette niin haluaisikaan. Olenhan jo aiemmin kertonut ja todennut, ettei tämä blogi tule olemaan pelkkä kynsiblogi, jota se on viimeaikoina keskimääräistä enemmän kylläkin ollut. Ehdottakaa siis, millaisia teemapostauksia haluaisitte lukea. Tässä muutamia vaihtoehtoja jotka tulevat näin äkkiseltään mieleen. (Huom, osan näistä aion ehdottomasti tehdä.)

-Nyyti-Tuutikki, Hamsteriprinsessa
-Wilho-Waltteri Sakkeus, villiksi syntynyt
-SushimasterMasamune 2000 Combo Attack (Eli miten kaikki alkoi)
-Hemmi's Da Best
-Taneli ja Imurimurin kirous
-Lempilakkani
-Klaanini
-Päivä elämästäni
-Maalia ja maniaa
-Ostaako vaiko eikö ostaa? Himotukset ja harmitukset
-Mahdollinen kysymyspostaus (Jos kysymyksiä tulee :D )

ELI NYT VAIN ROHKEASTI KERTOMAAN, MITÄ HALUATTE LUKEA JA NÄHDÄ! Luen ja huomioin jokaisen kommentin :)


//EDIT. Ihana Little White Rabbit-korupuodin pitäjä järjesti arpajaiset, joten eiköhän kaikki osallistuta! Osallistumisohjeet Täältä. Pitäähän sitä oman kaupungin yrittäjiä kannustaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!