keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

O.P.I made in VinkuIntia


Kiertelin kirpparilla ja katselin ympärilleni, kun yhtäkkiä hyllystä hyökkäsi kynsilakkoja! Jooh, no ei ehkä ihan... Nämä viisi lakkaa maksoivat yhteensä 6,50 euroa, joten ei mikään kova selkäsauna... Ensimmäisenä tassuun sattui Oriflamen base coat, joka olikin aivan yllättävän ihana! Alakuvassa oleva ovela pikkputeli vailla nimeä haisi aika lailla tärpätiltä ja käyneiltä viinimarjoilta ja koostumuskin lähenteli sitä, joten taitaapi lentää helvettiin tuollainen tökötti... Kaunishan se on kuin sika pienenä, mutta rajansa kaikella! Onneksi se mokoma maksoi vain 50 snt joten en saa kovaa takkiini. Kolme viimeistä nökötti korissa jossa oli useampiakin lakkoja, kaikki samaa merkkiä ja olin saada sydänkohtauksen että JUMALAUTA O.P.I! ja sitten se olikin joku C.A.L.A.R merkkinen vinkuintiakopio, joiden takatekstitkin on jotain hindiä... Tuota myydään siis jossain päin kaukoitää kun googlailin. Haju ei ollut kuitenkaan tavallista pahempi, levittyvyys oli yllättävän hyvä ja kuivuminenkin. Sekä kesto. Joten miksi valittamaan? Nuo kolme valitsin mukaani, Übertumman punainen, ultimate Shimmer sininen sekä ranskispohjaksi soveltuva.. tuollainen.


Jälkimmäisin pääsikin kynsille melko heti, jolloin ainakin sen levittyvyys ja muut ominaisuudet testattiin. Aluksi meinasin tehdä perus ranskalaisen manikyyrin, sitten innostuinkin tekemään pilkkuja dotting toolin korvikkeella ja laitoimpa vielä Strassinkin sinne. Kas noin. Ihan kiva idea sinällään minusta, enkä ole mielestäni nähnyt muualla. Olisiko ensimmäinen itse keksimäni? (tosin joku on kyllä varmaan keksinyt ennen minua, mutta juu) :)

ps. VinkuIntia ei ole tarkoitettu loukkaavaksi jos se jotakuta loukkasi, äitini opettama sanonta joka viittaa idässä sijaitsevaan maahan joka saattaa olla mitä vain intian ja mongolian väliltä.

2 kommenttia:

  1. Mulle sanottii lapsena et "ookko nää joku vinkuintiaani" jos kitisin paljon :D Mut kivoja noi lakat, mä en löydä koskaan kirppiksiltä lakkoja.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hauska kuulla ettei oo ihan tuntematon termi muillekkaan! Mä olen huomannut kirppiksiä kierrellessäni että on hyvin paljon kiinni siitä mikä kirpputori on kyseessä, ja joskus ihmiset yrittävät myydä ihan mahdottomilla hinnoilla! Samalla kirpputorilla josta ostin nuo oli myynnissä esimerkiksi vanha jankkiutunut pullonpohjallinen Models Ownia (en muista nimeä mutta sellainen turkoosi) hintaan 3 euroa! Siinä kohtaa rupesi ajattelemaan että herranjumala...

      Poista

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!