tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pääsiäispopitukset (ja puputukset)

Elikkäs, olen tässä sovellellut yksistä kynsistä vaikka mitä. Nämä olivat "ensimmäiset" pääsiäiskynnet, siis aikaisemmin julkaistut pajunkissakynnet on oikeasti tehty näiden jälkeen. Tässäpä teille kuvaa prosessista;


Olen todennut kollaasien olevan kiva tapa saada monta kuvaa mukaan ilman valtavaa kuvakulmaa, mitä mieltä te olette? :)

Tässä siis ihan pohjalla (no okei, aluslakan päällä) Victoria Silk Touchin nimetön nudelakka, koska kynteni on niin keltaiset tällä hetkellä ettei viitsi muuten tehdä ranskista.. Noh, eipä tämä ihan perus ranskis ollutkaan. Kärjissä O.P.In Alpine Snow, "ranskispohjana" O.P.In Altar Ego, joka näyttää aivan hyvältä, hieman shimmeriseltä ranskislakalta, jonka shimmer on siis lilaa. Noh, kynsille laitettuna näette tuloksen lähinnä ylimmästä kuvasta, hailakan harmaanliilathan ne :D Olin aluksi ihan että mitäs helvettiä, mutta annoin sitten olla. Tietyssä valossa se sitten näyttikin taas tavalliselta ranskislakalta, mutta päivänvalossa katsottuna (ylin ja vasemmaisin kuva) ihan selkeä lila. WTF.


Samat lakat, lisänä ainoastaan Gina Tricotin mattalakka. Jah, heti näytti paljon normaalimmalta ranskikselta. Joooh... Ovat tuollaisen kivan "hohtavat".


Sitten teinkin jo pääsiäispupuja, (okei vain toiseen käteen olin väsynyt) ja toiseen käteen himotti testata jouluna saamaani O.P.In GoldenEye. Oli kiva, tosin hidas kuivumaan. Mutta kaunis kuin mikä! Puput tein O.P.In Alpine Snowlla, silmät O.P.In Lady In Blackilla ja nenut Wild & Crazyn en-nyt-muista-pinkillä. Ah, en omista dotting toolia jotennn käytin kynän päätä. Voilá.


Ja tänä iltana intouduin jatkamaan. Pari pupua lisää, yksi pupu pääsiäismunan alle piiloon ja toinenkin pääsiäismuna sekä tietenkin Glad Påsk! (Glad näyttää ihan vämmäiseltä... :DD) Sekä pupujen silmiä vähän tuunailin. Vihreä muna on tehty Gina Tricotin Python Greenin päälle Wild & Mildin Zombie Clubilla. Kiva yhdistelmä :D Pinkki valkoisessa munassa on nimetöntä nail-art lakkaa. Että semmoista.

 Ja näin lopuksi, popiti. Yksisarviset <3 Jooh, kaikille  nenän nyrpistäjille, kuuntelen ihan yhtä lailla Manowaria ja Lynyrd Skynyrdiäkin, sekä montaa muuta, mutta yksin saa popittaa sitä mitä muut ei siedä :D (Jaakko ja hänen perheensä ovat henkeen ja vereen rock-ihmisiä.)

4 kommenttia:

 1. Hihi määkin kuuntelen aina Nicki Minajia (ja one directionia shhhh) kun muut ei kuule :D Moment 4 life ja Your love <3 Semmosia ihania herkistelybiisejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onnnn <3 Ja pitää laulaa mukana tottakai! Musiikki niin kovalla ettei kuule omaa ääntään ja toivoa ettei kukaan muukaan kuule :DD

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :D Niitä oli hauska tehdä ja seuraavana päivänä töissä kytsiä salaa pupuja :D

   Poista

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!