perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kummallisuuksia

Lueskelimpa tässä ajan kulukseni erilaisia blogeja ja Sonnen postaus sai sukat pyörimään jaloissa. Kukaan ei KOSKAAN haasta minua mihinkään Blogipostausjuttuun, joten tässäpä vinkeä mahdollisuus. Olin nimittäin hänen haastamiensa viiden ensimmäisen kommentoijan joukossa!Haasteena on siis kertoa itsestään viisi outoa piirrettä itsestään, joten mietitäämpä...

1. ) Minua ärsyttää suunnattomasti se, kun katson jonkun kirjoittavan tietokoneella ja painavan vahingossa YHTÄ väärää nappia, niin että esimerkiksi "pallosta" tuleekin "pallosts" ja ihmiset kumittavat koko hempletin sanan pois! Kamalaa naputtelun ja ajan tuhlausta, kun voisi korjata koko sanan sijaan sen yhden väärin olevan kirjaimen. Vielä pahempaa on jos kirjoittaa kokonaisen lauseen ja viimeisen sanan kohdalla huomaa että ensimmäisessä on virhe, ja kumittaa KOKO LAUSEEN!! Piipal, teillä on hiiri, KÄYTTÄKÄÄ SITÄ!?

2. ) Mielessäni saattaa pyöriä koko päivän joku lause, aivan, ei biisi, säkeistö tai meemi, vaan tavallisen ihmisen sanoma tavallinen _LAUSE_ joka rasittaa minua suuresti. Ennen pitkää alan toistelemaan sitä itsekseni ja naamailla kummallisesti ärsyttävälle lauseelle. Tämän päivän lauseena toimii : "Minä HALUAN Hemmo Hamsterin!!! ... Oho, tarina päättyikin tänään erilailla, löytävätköhän kyläläiset Hemmon päätä...?" Tämän ihastuttavan sikermän tarjoili työpaikan ATK-tukihenkilö joka selitti lempisarjakuvastaan hauskaa kohtaa useita viikoja sitten.

3. ) Tiedättekö ne korvien takana olevat klumput, jotka ovat pääkallon "reuna" ennen niskaa? Kaipa sillä kohdalla on joku hieno nimikin... Noh, pipon pitää peittää ne. Mikään ei ole talvella kamalampaa kuin palellus tuossa kohdassa päätä. tuntuu että pää tipahtaisi pois. Kumma kyllä vaikka siitä paleltaisikin, muualta päästä ei... Silloin pitää huutaa "lohkot jäätyy!!" ja kaikki on ihan että "mitkä helvetin lohkot?!". Myös silmämuniani paleltaa joskus jos on oikein kylmä. Sekin on kamalaa.

4. ) Jos näen maassa/parkkiautomaatin päällä/mihin ihmiset jättävätkään, TYHJIÄ/PUOLITYHJIÄ KALJAPULLOJA ja -tölkkejä, minun on, aivan PAKKO (no ei ihan pakko jos olen vanhempieni kanssa matkassa en tee niin) käydä tökkäisemässä pullo/tölkki kumoon. Poikaystävääni rasittaa tämä tapa.

5. ) Haluan aina vastailla tällaisiin kysymyksiin ja sitten en kuitenkaan keksi mitään järkevää viimeisiin... :DD

 
Tämänköhän takia Hemmo Hamsteri menetti päänsä? :3

2 kommenttia:

  1. hauska toi vika kuva :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö kuule, itse hihittelin tälle ekan kerran nähdessäni niin että kanssaihmiset katsoivat vähän kummeksuen :DD

      Poista

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!