torstai 31. tammikuuta 2013

Hääpäivää

Joo, en siis todellakaan ole menossa naimisiin tässä tai mitään, ( vaikka olisihan se kivaa sitten vähän aikuisempana, joskos tuo Jaakko vaikka ottaisi ja kosisi :3) Vaan jotenkin päivän kynsistäni tuli sellainen kermakakkuhääpuku-fiilis.Eli siis, kynsillä on tällä kertaa O.P.In ihana Private Please sekä tiikerinraitoja epätoivoisesti matkia yrittävä Kissin koristelulakka (valkoinen) Sekä kärjissä H&Mn Lumikkisarjasta ihana helmiäisenkuultoinen Snow White. Wammaista kyllä, en voinut ottaa kuvaa kyseisistä purkeista koska kamera oli väärässä osoitteessa. huoh...

Tämä kuva oli aivan PAKKO jakaa teille, katsokaa Nyyti suloista suppusuuta! Sillä on tuommoiset hassut huulet, jotka näkyvät ihan liian harvoin! <3
Tänään saapui postissa kaksi kivaa lakkaa, jotka olin ostanut Facebookin kynsikoristekirppikseltä: Syvän sininen ja pirtsakan pinkki (joka taittaa aavistuksen koralliin :3) En malta odottaa että pääsen näillä suhertamaan.

Lawwea rassaa kun rahaa menee. Nyytin ajatukset on selkeästi tässä kuvassa lähinnä " älä mamma huuda"...Noh, eipä se Hamsteri osaa rahaa tehdä.


HYI MINUA! Hirveä ostosvimma on iskenyt ja tuntuu että rahaa palaa jokasuuntaan. Noh, olin kova ja päätin palauttaa osan tilaamistani juttusista koska ne eivät olleet sitä mitä halusin, ja maksoin siis vain osan laskusta, jah olen tehnyt tässä vaatekaapin suur-raivausta. Jospa sieltä löytyisi jotain kirpparillekin laitettavaa?


Vähän osviittaa nykyisistä laseista.

Okei, Silmälasit on pakollinen hankinta koska vanhoilla ei näe, niissä on naarmuja ja PALA PUUTTUU D: Miten ihmeessä olen kohdellut mun rillukoitani kun ne niin ovat ottaneet siipeensä?! Noh, nämä Scandinavian Eyewear-merkkiset ihanan taotun näköiset kakkulat ovat keikkuneet nenälläni jo kohta 2½vuotta, joten ikää alkaa rilleiksi jo olla ihan kiitettävästi. No juu, löysin sopuhintaan ihanat lasit Vaasalaisesta Iiris-liikkeestä, joten vaikka jo 98-prosenttisen varma olenkin jo siitä että ne minä otan, pitää vielä käydä katsomassa Hemmin ja äitsykän kanssa, että ne puuttuvat 2 prosenttia jostain hyppäävät.


"Tämä on niin peeehmoineeeen<3"

Nyyti taasen Chillaili sylissäni tänään kotiin tultuani, taisi neiti tykätä neuletakistani. Eipä siinä mitään, niin minäkin! Juuri tällaiseen kylmään räpäskäkeliin sopiva ihanuus löytyi joskus Kreikan Pull&Bearista Miesten osastolta.

Nyyti päätti sitten lähteä pakoon. Suuren ajojahti päättyi virran loppumiseen ja sammumiseen kesken retken. Lopputulos oli sovintohali. "Ollaan taas kavereita <3"
Ai niin, hiihtolomalla meille tulee vieraileva tähti joka nähdään varmasti myös täällä blogin puolella :) Sukulaistyttöni talvikkotyttö Iita tulee hoitoon muun perheen reissatessa. Saa nähdä onko Iita samanlainen lakkahamsu kuin Nyyti :D

Tuliko teilläkin mieleen häät noista kynsistä? Millaista toivoisitte minun tekevän seuraavaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!