torstai 17. tammikuuta 2013

Kaiken alku..

Hei jokaiselle joka tätä eksyy lukemaan. Olen päättänyt aloittaa blogin, joka käsittelee lähinnä kynsitaidetta ja kynsien lakkailua, värejä pelkäämättä ja kokeiluja kaihtamatta. Vastaan tässä muutamaan kysymykseen, jotta asia saisi hieman vauhtia.

Nyyti-Tuutikki eli tuttavallisemmin Nyyti auttaa valitsemaan lakkoja. Yleensä Glitteriä :D


Miksi LAKKAHAMSTERI?
Olen heräteostosten tekijä, ja muutamassa kuukaudessa kynsilakkakuumeeni alettua kokoelmani on paisunut tuhottoman suurella vauhdilla. Toinen syy hamsteriuteen on Nyyti-Tuutikki, Talvikkohamsterini joka seikkailee yläkuvassakin. Kohta 2-vuotias neiti ansaitsee paremman esittelyn, mutta sen aika on vähän myöhemmin.

Tämänhetkiset kynnet, joissa pohjalla Mavalan aluslakka, sitten O.P.In Privacy Please ja sen päällä "Verkkosukkahousu"kynsitarrat, Seppälän alennusmyynnistä. Ensimmäinen kynsitarrakokeiluni :3 Sekä tietenkin päällyslakka, tällä kertaa Golden Rosen Gel Look.


Kynsilakkahistoriani?
Olen silloin tällöin lakannut yksikertaisia lakkauksia, ilman aluslakkaa tai päällyslakkaa. Innostukseni lähti vuoden 2012 pikkujoulukautena, kun kävin käyttämässä anoppikokelaaltani ylioppilaslahjaksi saamani lahjakortin täällä Vaasassa Adriana's Nails-nimisessä kynsisalongissa. Seurasin tarkkaan Adrianan työskentelyä ja päähäni pälkähti, että ehkä minäkin osaisin tehdä tuollaisia. Siitä se sitten lähti.

Muuta? Eipä oikeastaan... kysykää te! Blogi tulee sisältämään muutakin kuin kynsijuttuja, sillä elämässä on paljon muutakin mielenkiintoista.

6 kommenttia:

 1. Ihana hamsteri :3 Mullakin on talvikko, jo yli 2-vuotias mummeli :D Kivat kynnet :) Käy kurkkaamassa mun blogia jos kiinnostaa, siellä on myös kynsiaiheisia juttuja. :)
  http://kynsilakkaholisti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa :D Talvikot on jotenkin niin persoonallisia ja yllättävän seurallisia :) Kiitoksia kovasti <3

   Poista
 2. Kivat kynnet! Itellä sattuu olemaan samat tarrat kynsillä tällä hetkellä, tosin alla on punainen lakka.. Näistä tuli vähän prnot.. :D

  Minäpä alankin seuraamaan blogiasi, voisit muuten laittaa sivupalkkiin sen lukijahommelin. :)

  Toimoi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Eipä se kai haittaa vaikka vähän prnot on :D Kiitos ehdotuksesta! Koitin laittaa sivupalkkiin sen lukijahommelin, josko nyt onnistuisi :) Tervetuloa seurailemaan!

   Poista
 3. Onks noi tarrat hyvät? Mä kattelin noita kaikkia kynsitarroja Seppälän alesta ja pari sit ostinkin lopulta testiin, vaikka en yhtään teinnyt onko kuinka hyvät mun kynsille. Jotain Wild & mild tarroja oon aiemmin testannut ja aika paksuja ovat, niin oli vaikea asetella kynnelle, mutta kauniit kyllä. Jos ei muutamista rypyistä häiriintynyt.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä nämä oli Wild 6 Mildin tarrat, ja ihan hyvät tuntuu olevan. Nyt kolmatta päivää kynsillä eikä ainakaan vielä repsota mistään. Mulla on aika "suorat" kynnet, joten kupruja ei juurikaan tullut, pikkurillin ollessa kaarevampi eron heti kyllä huomasi. Pienen pykälän ne tekivät tuohon tarran reunaan, mutta muutama kerros päällyslakkaa päälle niin ei juurikaan huomaa. :) Mutta kaiken kaikkiaan helppo tapa koristella kynsiä, vähän vaihtelua liukuvärjäämiselle ja sellaisille :D

   Poista

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!