lauantai 26. tammikuuta 2013

Minun päiväni

Tässä välähdyksiä minun päivästäni. Jaakko ratissa kun oltiin menossa kauppaan ja siitä yhdessä leikkimään leipureita, minun ja nyytin naamailua (kiinnittäkää huomiota pienemmän tytön "tyytyväiseen"ilmeeseen :D ) Parturissa käynti ja upea "saanksmä vähän laittaa sun tukkaa kiinni"-kampaus sekä päivän kynnet.
Heipä. Kynsillä siis tuossa kollaasissa näkyvää tuhrua, turvakynnet. Minun turvakynteni, eli kynnet jotka eivät voi mennä pieleen ja joissa on aina aika itsevarma olo, koostuvat jostain kivasta lakasta, tällä kertaa Gina Tricotin 76 Brilliant Blue sekä etusormessa, eli "osoitussormessa" (kyllä, sillä sormella saa osoitella. Pitääkin. :D ) Flormar pretty P25 sekä ah aina niin ihana GTn 77 Monaco Blue, ja hieman isoa hopeista hexaglitteriä. :)

Räpsäisyjä loppuviikon päivästä. Silloin siis opiskelen Tritonialla, Vaasan yliopiston avoimella kirjastolla itsekseni kasvatustieteiden perusopintoja. Tällä hetkellä 4/10 tehtävää tehty hyväksytysti.
Torstaisin ja perjantaisin siis kannan tietokoneeni kirjastolle ja opiskelen siellä. Tritonia on hieno kirjasto jossa on upea valo ja rauhallinen tunnelma. Tosin aina välillä tällainen tavallinen pulliainen tuntee olonsa hieman orvoksi asiallisten yliopisto-opiskelijoiden kantojen kopseen keskellä.

Hieman ostoksia. Paita löytyi kolmella eurolla Ginatricotista, samoin korvakorut kolmen parin pakkauksessa, pakkaus maksoi 1,5 euroa. Kolmansista, kultaisen värisistä "niittipiikeistä" en saanut järkevän näköistä kuvaa. Ja nuo kengät! <3 Spartoo.fistä tilasin Bronxin nahkaiset "bootsi"-nilkkurit. Ne ovat kuin unelmat! ja olivat yli 60 % alennuksessa... :3 Enkä minä omistanut YKSIÄKÄÄN nilkkureita, eikös sellaiset pitäisi joka naisella olla? :D
Lisäksi ostin 3 € / kpl huulipunia 2 kpl Vaasan Emotionista, koska en osannut päättää kämmenselkään tuhrittuna kumpi sopi minulle paremmin. No se toinen sitten sopi.

Ja pitihän sitä naamailla Nyytin kanssa vähän enemmänkin.
Tässä hieman lisäkuvaa päivän kynsistä. On niin kiiltävää että heijastaa noin kovaa... Onneksi näin tummissa lakoissa ei näy jos joku nimeltämainitsematon Golden rosen gel look halkeilee... :(

Millaisia ovat teidän päivänne? Haluaisitteko tietää lisää jostain? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!