tiistai 22. tammikuuta 2013

Asiaa itsestäni

Tämän postauksen ajattelin kirjoittaa ihan sillä mielellä, että te lukijat vähän ymmärrätte blogini perustaa.

Olen 19-vuotias opiskelija. Käyn kyllä töissä, mutta tavoitteenani on säästää mahdollisimman iso osa palkasta tulevaisuuden opiskelun aikaista asumista ja elämistä varten. Tavoitteenani on päästä Lapin Yliopistoon Rovaniemelle opiskelemaan Kuvataidekasvattajaksi. Kyseessä on sen sortin opinnot, että töitä tehdään paljon kotonakin, iltaisin ja vapaa-ajalla. Tämä tarkoittaa sitä että töissä käyminen ei oikein suuressa mittakaavassa ainakaan onnistu.

Miten tämä vaikuttaa blogin perusteisiin?

Noh, opiskelijan budjetti rajoittaa ostosten tekemistä, ja hyvin usein tuotteet joita käytän on niinkutsuttuja "halppistuotteita", eli H&Mn, Wild&Mildin ja sen tyyppisten merkkien lakkoja. Omistan muutaman "kalliin" lakan, muistaakseni 7 O.P.In lakkaa, joista itse olen ostanut kaksi; Toisen ylioppilasjuhliani varten ja toinen alennusmyynneistä. Loput olen saanut rakkaalta perheeltäni lahjaksi jouluna ja nimipäivänä.

En uskalla edes haaveilla Essien ja Diorin lakoista, sillä yhteen lakkapulloon saattaa kulua helposti työviikon ruokarahat.

Yritän tämän olla vaikuttamatta lakkausten laatuihin. Tottakai olen huomannut O.P.In lakkoja käyttäessäni laadun merkitsevän lakkojen kestävyydessä, sävyissä, levittyvyydessä ja pysyvyydessä. Tarkoitukseni on kuitenkin löytää ne halvemmat vaihtoehdot, ja niinpä olenkin päättänyt keskittyä paitsi esittelemään tekemiäni lakkauksia, myös kertomaan käyttämieni lakkojen hyvistä ja huonoista puolista.

Kuten joskus aiemmin sanoin, aion kirjoitta myös muista asioista blogiini. Tämä ei tule varmaankaan koskaan olemaan täysin puhdas kynsiblogi, sillä elämässä on myös paljon muita asioita jotka ovat huomionarvoisia. Toivon kuitenkin, että lukijat jättäisivät kommenttia siitä, millaisia asioita tykkäävät lukea :)

Lawwe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!