maanantai 4. helmikuuta 2013

Päivitystä, Liian kestävää ja tunnustuksia

Päivitin "hääkynsiäni" pikkuisen, laitoin söpöt vaaleanpunaiset strassit. Nyt on vielä enemmän semmoinen olo että "naimisiiiiin! <3" Ehkei ihan vielä... :3 Jotenkin tuollaiset vauvanvaaleanpunaiset strassit on aina ennen kammottaneet minua, mutta näihin kynsiin ne näytti sopivan :)


Niin, voiko lakka olla liian kestävää? Sitähän markkinoidaan kovalla, kiiltävällä ja kestävällä pinnalla hyvin usein kaiken maailman lakkoja, ja mainoksista päätellen lakat suurin piirtein hihkuu ja hohkuu kynnellä ties mitä. Minusta voi kuitenkin rehellisesti sanoa, että jotkin lakat voivat olla liian kestäviä?


Tällä lailla pahimmillaan lakka halkeaa. Se ei siis tipu mihinkään, mutta tuollaisia kaikkien lakkakerrosten läpi meneviä rumia halkeamia. :( Möksis. Kuvatkin tärähtävät kun rasittaa tuollaiset halkeamat...


Golden Rosen gel look päällyslakka, josta jo aiemminkin olen maininnut(moneen kertaan, valivalivali :D), on ilmeisesti liian kestävää. Se kuivuu siis niin kovaksi, että ei yhtäkkiä joustakaan kynsien pienenkään taipumisen kanssa ja halkeilee ärsyttävästi. Mihin ihmeeseen minä sitten käytän 2 kokonaista pullollista sitä?! Voihan sillä tietysti kiinnitellä strasseja sun muuta, mutta c'moon, myöntäkää ettei sitä mene millään kahta pulloa strassinalusiin?


Swatchien päällystämiseenkö sitä pitäisi sitten käyttää? turhalta sekin tuntuu... Postissa saapui 2 pakettia swatchauskiekkoja MiMaxilta, nyt on äitin luona olevat lakat jo Swatchattu. Niitä laskin olevan 28.... Isän luona paaaaaaljon enemmän. :)Hui hurjaa, mä olen aloittanut tämän blogin muutama hassu viikko sitten ja nyt lukijoita on jo 12, ja ensimmäinen tunnustuskin on tullut! Sain tunnustuksen Vivekalta (KIITOOOSS!<3) ja säännöthän on seuraavanlaiset:


- Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle

- Valitse 5 ihanaa blogia ( joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa

- Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin
Niinpä valitsin seuraavat blogit:
Hemmi's Aivan ihanan tyttösen blogi elämästä, leivonnasta, ostoksista ja ajatuksista <3
Bruno nails Erikoista, kaksi bloggaajaa jotka kuitenkin tekevät yhtenäistä tekstiä.
My Days and Nails Ihania. taidokkaasti otettuja kuvia ja mukavia juttuja sekä tietenkin KYNSIÄ! Erityismaininta nuoresta bloggaajasta!
Kuinka tappaa bambi Mukava blogi jossa aivan SAIRAAN söpö ulkoasu!
Tähtipölyä Hauskoja juttuja ja kuvia sekä kynsiä :)Lopuksi oli vielä IIIIHAN pakko laittaa kuva uudesta rakkaudestani, Nelly.comista tilattu kaulakoru (joka ei ole hopea, mitämitä?) Joka oli alennusmyynnissä ja minä lankesin... Sopii hyvin yhteen hiusten kanssa?

2 kommenttia:

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!