perjantai 18. tammikuuta 2013

Kevästellen

Hui hurjaa, nyt jo neljä lukijaa ja tässä teen vasta toista postausta... Noh, tuntuu hyvin imartelevalta. :) Ostin tänään Vaasanseudun Rompekirppikseltä (Facebookista) kaksi Soft Stampperia. Ihan uusi tuttavuus mulle, sinänsä vaikutti helpolta ja niinhän niiden käyttö olikin. Konadeihin en ole vielä langennut, mutta ehkä vielä joskus. Kun rahatilanne antaa myöten... Tai himotus kasvaa liian suureksi. Mitään paloa tätä leimailua kohtaan ei vielä ainakaan syttynyt, mutta eihän sitä koskaan tiedä...

Hieman keväisempää lakkausta näin tammikuun kunniaksi.

Soft stamper F7 kukkakuviot (2 erilaista) leimauslakkana Gina Tricotin 104 Pump The Breaks. Sen alla Viva la Divan nro 15. Aluslakkana tuttu Mavalan Barrierbase coat ja päällä GoldenRosen Gel Look-päällyslakka. Strassit on MiMaxilta tilatusta kiekosta.
Sinällään hauska yhteensattuma tuo GinaTricotin lakan nimi, Pump The Breaks. Tänään nimittäin kun kävin hakemassa stamppereita myyjältä autolla (äitin auto, heh) niin melkeimpä innostuksissani rysäytin edelläajavan perään. Meidän auto on sen verran vanharouva ettei ABS-jarruja ole, vaan jarruja tulee hätätilanteessa pumpata tai pyörät lukkiutuu. Noh, enhän minä sitä koskaan muista... Ja niin liu'uttiin ja nippanappa pysähdyttiin.

Tuossa kuvassa leimailu on vähän räkäisen näköinen, antakaatte anteeksi, eka kerta. Viva la Divan lakka oli ohut ja kevyt levittää, tuo shamppanjanvärinen (anteeksi valehteleva kuva, sisälamput :( ) lakka kuivui tosi nopeasti ja levittyi yllättävän tasaisesti.

Nyt odotellaan hetki lakan kuivumista ja sitten olisi vuorossa kavereiden treffaamista paikallisessa nuorisotilassa nimeltä Cross.

Nyytiä ei tänään sinisen sävyt säväyttäneet vaikka kuinka ehdotin, nyrpisteltiin vain että "Hyi, ei kelpaa!" :D
Edellisestä lakkauksesta vielä sen verran, että tarrat olivat varsin pysyvää sorttia. Ohjeen mukaan ne olisi pitänyt repiä pois ja sitten putsata lakat, mutta ne hajoilivat ja olivat ihan kakkapäitä. Niitä sitten nyhräsin pois ties kuinka kauan... Eli esim. Viikon reissua varten varsin oivalliset lakkaus- ja koristeluapulaiset, mutta jos haluaa lakata joka toinen päivä (minulla ne sentään olivat 4 päivää) niin kannattaa miettiä kahteen kertaan... :)

EDIT// GoldenRosen päällyslakka tuntuu olevan muuten hyvä, mutta se kuplaantuu ärsyttävästi kynsillä..
:(

2 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet. :)
  Tarrat on kyllä yhtä tuskaa poistaa. Itellä vielä "sukkanauhatarrat" kynsillä, yritän vaan vältellä sitä poisto-operaatiota.. :D

  Minuaki kiinnostais kokeilla tuota soft stampingiä, tähän mennessä olen tutustunut vain konadeihin.

  Toimoi

  VastaaPoista
 2. Soft stamping oli tosi helppoa. Stamppereiden myyjä varoitteli että tarvitaan paljon harjoitusta ja taitoa mutta kyllä ne aika hyvin onnistui jo ekalla kerralla :) Ja toimii ihan normaaleilla lakoilla vaikka virallisilla sivuilla luki että tarvitsisi erikoislakkoja.. www.easynailartstamp.com on tosiaan virallinen sivusto, ajattelin jossain kohtaa tilata useammankin tuolta. Konadeihin verrattuna tosiaan varmaan helpompi tapa leimata. :)

  VastaaPoista

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!