torstai 25. huhtikuuta 2013

Pihvi miehen tiellä pitää (vaikkakin kasvis sellainen)

Öh, otsikointi taas loistaa älykkyydellään... No jooh, siispä. Jaakko oli viikonloppuna töissä raukkaparka aamukuudesta kahteen, kun minä jäin röhnöttämään kotiin. Siispä ajattelin olla ihana (:D) ja laittaa herralle ruokaa kun hän palajaisi kotio. Siispä, Hälsans Kök-kasvisleikkeet esiin ja perunat, sipulit sekä porkkanat mausteiden ja öljyn kanssa uuniin. Katsotaan mitä tapahtuisi...Kuten jo aiemminkin sanoin, olen Buzzador eli saan osallistumistani kampanjoista tuotteita testattavaksi ja arvioitavaksi, joista sitten kerron Teille rakkaat lukijat :) Kasviskammoisena löllykkäihmisenä otin jännityksellä haasteen vastaan ja aloin testaamaan Hälsans Kök-merkkisiä pakasteita, jotka ovat kasvistuotteita. OVO-vegetaarisia, eli niissä on käytetty kananmunan valkuaista.Leikkeet oli hyvin leivitetty ja paistoin ne pannulla varsin nopsakkaasti, ja toisin kuin useimmat "einesruoat" jotka paistetaan leivitettynä pannulla, tästä pinnasta tuli kivan rapsakka :3 Sitten peruna-porkkana-sipulipaistosta lisäksi ja lautaselle. Mutta mitä sanoi raavas raati?


Ensin se oli tyytyväinen. "Ihana nainen laittanut minulle ruokaa oioioi<3" ainakin melkein. :D
Sitten se kuuli että leikkeet ei olekaan LIHAA. O-ou... Kuvasta näkee epäilyksen kasvavan. "Mitäs peliä tämä tämmöinen on?"
Sitten, pienen yllyttämisen jälkeen maistettiin. Ja eikun ääntä kohti! "oMNOMNOMNOMNOM!!"

Ja lopputulema?...


"Otatko lisää? " "Joo!" Valitettavasti jäljellä oli enää vain peruna-tsydeemiä, leikkeet meni jo :D Sitä se sitten puputti vielä vähän lisää, mutta sanoi että syö mielellään toisenkin kerran tätä, varsinkin leikettä! Taas yksi luolamies vakuutettu! 2/4 Hälsans Kök-tuotetta kokeiltu, molemmat sai peukut ylös. Kaksi jäljellä... To Be Continued!

ps. Jälkkäriksi oli Muumi-lakritsipötköt. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!