keskiviikko 6. helmikuuta 2013

K-18


Heij taas uskolliset lukijat (toivottavasti te luette tätä, ja tuo otsikko viittaa rumiin sanoihin joita tekstissä saattaa esiintyä :D) Onko teillä koskaan sellaisia ”huonoja kynsipäiviä”? Enkä tarkoita nyt sellaista päivää että telotte kyntenne niin että lakka lohkeaa ja sitten kynsi lohkeaa ja vaivalla kasvattamanne kynnet pitää leikata lyhyiksi, vaan sellaista että tuntuu siltä kuin kynnet olisivat pahimmat vihollisenne? Ette osaa olla ilman lakkaa, mutta pitäisi olla että ehditte muutaman päivän läträtä kynsiöljyllä, kynnet liuskoittuvat ja ovat keltaiset ja oikein huutavat lakkaa. No sitten kun juuri ennen nukkumaanmenoa murrut ja lakkaat kynnet niin lakkauksestakaan ei tule mitään, onnistut valitsemaan värin joka on ihan "mitävittuamätälläteeenn?!" ja yrität parantaa tulosta koristelulla ja onnistut vain pahentamaan asiaa.. Joo, minulla oli tällainen päivä.
 
Nämä saatanallisen rumat kynnet, jotka onnistuin kyseisen episodin aikana väkertämään olivat... noh, tämähän on kynsiblogi ja inspiraatiota saa täältä hakea mutta minusta on tärkeää näyttää myös niitä epäonnistuneita yksilöitä. Lakkana oli O.P.In Not So Bora Bora-ing Pink. Sain tämän aiemmin lahjaksi perheeltäni ja pullossa se näyttikin ihan hauskalta, mutta kynsille päästyään lähinnä marjapuuron väriseltä... kaipa se kävisi johonkin liukuvärjäyksiin ja sen semmoisiin. Yritin epätoivoisesti parantaa näkymää mustalla ja valkoisella koristelulakalla, huonoin tuloksin. Joo.... Kaiken lisäksi kuvatkin tärähtivät.
 
Muuta saatanallista. Eikö olekin ilkeän näköinen possu? Sain sen 18-v lahjaksi siskoltani Hemmiltä, ja vasta nyt älysin ripustaa mokoman röhkijän kännykkääni vahtimaan. Se on pieni ja pörröinen ja sitten kun sitä katsoo lähempää, huomaa että sillä on pirullinen ilme. Kannanko kännykässäni antikristus-possua?!
 
 Sitten hieman onnistuneempaa kynttä... Pohjalla oli Lumenen Natural Code-sarjasta tummanvioletti lakka nimeltään Party On ja sen päällä GOSHin Lavender Love. Sekä vähän kimalletta...
 
...Jota sitten piti päivittää lisäkimalteella:
Hemmi otti nämä kuvat ja lainasi haisuvettään kuvausrekvisiitaksi. Mwah! Tällaisina kynsistä tuli mieleen Yksisarvisen yöjuoksu (mikä se sitten lieneekään...)
 
 
 
 Oli pakko laittaa tämä kuva tänne, katsokaa nyt tuota söpöyden määrää! Hemmi <3 Tameli!
Taneli (eli Tameli/Tamppi/Pamppi/Tampero/Tampere/TamppiPamppi/Pampula/Otus/Hän/ jne... Rakkaalla lapsella monta nimeä.) on siis minun ja Hemmin koira, jo kahdeksanvuotias mutta silti täysi kakara. Hemmi saa räplätä Tamppia melkeinpä miten päin vaan, minuun Tamppi suhtautuu vähän kummallisesti johtuen luultavasti jatkuvasta reissaamisestani.
 
 Pusut on kyllä joskus vähän liikaa, ainakin Tanelin mielestä. Tai noh, onko tuo nyt pusu vai mikä... <3
Molemmat minulle niin kovin rakkaita <3 Teen molemmista isomman postauksen hieman myöhemmin. :)
 
 
 Vielä pakollinen kylkikuva. Pörröherra on hieman hämmentyneen näköinen...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!