keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Leopardia ja karvakuonojaUuuh, Kuumaa (?) :D Alla Wild & Mildin Mantra, kummallisesti banaanilta ( tiedän, mitä IHMETTÄ) tuoksahtava kermaisen-banaanisen-kellahtava härpäke jonka sain anoppikokelaaltani joululahjaksi. Ihan mukava lakka, varsinkin tällaisten muiden lakkauksien aluslakkana varsin toimiva yksilö, mutta tuo haju, WTF?! Viva la Divan shamppanjanvärinen nro XXX kahtena ohuena kerroksena.

Jos oikein tarkasti katsoo niin tuolla näkyy pieni nassu... :3


Suuria uutisia! meille on kuluneena perjantaina muuttanut pienen pieni vauva. Ja siitäkös Nyyti tykkää... ...Eli ei todellakaan. Yleensä neiti on pitänyt rapsuttelusta ja kaiken maailman niskanahan vanuttelusta sekä valokuvattavana olemisesta, mutta nyt se on vain mököttänyt ja viihtynyt ainoastaan Jaakon sylissä. Mustasukkaisuus ei kuitenkaan ole onneksi ylitsepursuavaa, sillä voidaan jo nuuskutella käsien turvasta toisia varovasti ilman sen suurempia piippauksia ja vikinöitä...

 

Tässä on siis uusi tulokas. 28. joulukuuta syntynyt poitsu joka siis kotiutui meille 8. helmikuuta perjantaina. Hyvin on arki lähtenyt luistamaan vaikka ensimmäisenä iltana oli selkeästi ikävä veljiä kun niin haahuiltiin ja vikistiin, ei ollutkaan enää pehmoista karvaista kasaa johon nukahtaa. Niinpä keksin laittaa häkkiin reilun tupon pumpulia (Johon Nyytikin on pesävärkkinä ihastunut) ja niin pääsi poju rauhoittumaan ja nukkumaan.

Sitten nimestä. Niin, mikäs pallerolle nimeksi? Noh, se on vielä vähän salaisuus... Ehdotelkaa ja arvailkaa!
Muita ihanuuksia uutuuksia arjessa, Leimaussetti! Ostamani leimaussetti on ihan vain Seppälästä (á 9,95 €) kun en ole oikeisiin Konadeihin uskaltanut satsata, jos en olisikaan innostunut niistä. Nyt olen kuitenkin ostolakossa ainakin lakkojen suhteen, joten oikeita Konadeja ei ole tulossakaan ainakaan muutamaan kuukauteen. Muutakin ostostelua yritän rajoittaa, jos sitä rahaa jäisi säästöönkin.Katsokaa noita IHANUUKSIA! Ei, ei minun naamaani vaan niitä härpäkkeitä siinä edessä. Aivan, uudet rillit! <3 Parempaa kuvaa seuraa sitten kun olen saanut naamavärkkini paremmin kuvattavaan kuntoon. Ja Vauvapalleroinen!<3 Yritys on kova kuvata kunnollisia ja edustuskelpoisia kuvia pikkuherrasta, mutta Suomen talvi (= pakollinen salamankäyttö) ja valkoinen turkki on vaikea yhtälö. Plus että poitsu ei ole vielä ihan oppinut poseeraamisen saloja, kuten Nyyti-neiti. Saas nähdä tuleeko pojastakin täysiverinen LAKKAHAMSTERI. Kyllä mä ainakin luulen niin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!