lauantai 31. elokuuta 2013

Kuvausassistentti kylpytakissaan


Ei hyvää päivää taas näiden otsikointien kanssa... noh, tässä olisi kesäiset sateenkaarikynnet :D Pilkuttelua ajan kuluksi ja ihan kivathan näistä tuli. Valitettavasti en muista enää mitä kaikkea näissä käytin... :( Kylvettelin Vilhoa, (kyllä, hamsuja pitää ja voi välillä kylvettää hyvin hellästi ja vähässä vedessä, jos haisevat pisuilta ja puruilta) ja kun kuivailin herraa, joka onnistuu parhaiten antamalla pojan mönkiä paperin läpi itsekseen, ja sekin rakastaa sitä, valokuvailin samalla toisella kädellä tuota suloista tapahtumaa ja kas, kynnetkin ikuistuivat mukavasti kuvaan :D Älkää siis pelätkö, en rutistele hamsteriani vaan ihan hellästi pidän kiinni tuossa ja Vilho pyörii paperin sisällä itseään kuivaten. Välillä se saattaa jopa nukahtaa sinne :D


Hyvin epäsiistityt reunat... mutta niiiiiin ihanat värit! <3

2 kommenttia:

 1. Hauskat kynnet ja söpö hamsteri. :)
  P.S Kuvavarmennus on tosi hankala käyttää, itse yleensä jätän kommentoimatta kokonaan kun kuva-arvoitus on tosi hankala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta ja vinkistä, koetin korjata ongelman :) toivottavasti onnistuin... Tämänkaltainen palaute on ihanaa luettavaa, sillä sen pohjalta voin parantaa blogiani sekä itseäni että ennen kaikkea lukijoitani varten! Kiitos arvokkaasta palautteesta!

   Poista

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!