tiistai 2. heinäkuuta 2013

Valittelua ja mummonkiinanposliinikynsihaaveita

Heipä kaikki ihmiset siellä missä olettekin. Olette ehkä jo kulmat kurtussa odotelleet seuraavaa kynsipostausta, tai mitä tahansa postausta jossa olisi jotain ASIAA. Noh, tämä ei käy kynsipostauksesta vaikka lupaankin teille että minulla on ainakin, AINAKIN ööh, neljät/viidet kynnet varastossa odottamassa. Kun saisi vain kuvat koneelle ja muoksituksi. Tälläkin hetkellä minulla on kynsillä ihanat lakkaukset, joista itselleni tulee ainakin mieleen Mummon kiinanposliini-astiasto.


Tai siis, ei kai mummot harrasta tuollaisia... mutta mummot juo kahvia paljon!

Otan näistä kuvat ja läiskin tänne kunhan kerkeän. Miksikö en kerkeäisi? Koska minä....dundundundun....


MUUTAN!  OHMIGOD! Sain opiskelupaikan ja pian jäävät Vaasan rannat taakse kun suuntaan nokkani kohti Rovaniemeä ja muutan joulupukkelin naapuriin, pääsin nimittäin Lapin yliopistoon opiskelemaan kuvataidekasvatusta.

Rehellisesti sanottuna minua pelottaa muuttaa sinne kauas yksin, ja kaikenlisäksi YKSIN. Sanoinko jo että yksin? Toisaalta, minulla on mielessäni oman kodin mahdollistama projekti, nimittäin ajattelin liittyä kuntosalille ja laittaa itseni oikein kunnolla kuntoon! Kunnollista!
En  varmaan uskalla postailla tänne läskivuorta vastaan taistelemista käsitteleviä postauksia, mutta jos oikein innostun niin ehkä teen itselleni yksityisen blogin sitä käsitellen, ja jos rohkeus joskus riittää, siirrän sen kaiken kansan luettavaksi. EHKÄ.

Toinen suuri uutinen, kynsiin liittyväisempi. Ajattelin hankkia geelikynsitarvikkeet ja harjoitella geelien teon. Ehkä sillä ansaitsisi vähän ruokarahaa opiskelun yhteydessä? Joka tapauksessa, lakkailu ei jää pois vaikka kauas muutankin. Älkää luovuttako suhteeni toverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro toiveet, kommentit, risut, ruusut, tänne vaan!